Gràcies per la vostra visita!

dimecres, 25 d’abril del 2012

Sants collons

El 2001 Brams va treure "Aldea Global Thematic Park" un dels àlbums que personalment consider més fluixots de la seva carrera musical. Tot i així "Sants collons" resulta tenir una lletra prou bona i un títol apropiat per l'article d'avui.

Avui he obert el diari i el primer que m'ha passat pel cap ha estat -Quins collons que té el personal! I és que quan més pàgines passava més creixia l'odi, la vergonya i la indignació, en llegir certs titulars que fan posar els pèls de punta a qualsevol ent una mica intel·ligent i crítica. Quan finalment he arribat a la secció d'esports aquesta ràbia ja era de proporcions bíbliques, cosa que m'ha forçat a compartir aquesta ràbia amb vosaltres.

Obriu el Diari de Balears i potser cap a la pàgina 29 ja estareu per dir amb mi: -Bons collons teniu germà!
  1. "Matas es declara insolvent per evitar la subhasta": Com que insolvent? amb tot el que va robar? ...i e més bo de tot és que encara li faran cas!
  2. "Pastor es descarta de candidat i diu que al PP comanden el president i Fons" Pastor, batlle de Manacor i diputat, diu que no es presentarà per fer front a Bauzá tot i que es trobava més còmode dins el PP de fa 2 anys. Igualment, no resigna del partit ni de cap dels seus càrrecs actuals. Ara va pel món amb un llacet de senyera al pit en defensa del Català. Ja pot anar vestit de de Pompeu Fabra si vol, que mentre segueixi dins el partit i doni suport als que estiguin per damunt ell seguirà donant suport a tot el que en principi critica tan severament.
  3. "Viatge "indignant" de Bauzá i Bosch a Suïssa per conèixer-ne el model plurilingüe" Avui el Bauzá i Rafel Bosch, Conseller d'Educació, surten cap a Zurich per veure com funciona el model plurilingüe de Suïssa. Una proposta molt alternativa que només els servirà per veure que a cada regió s'apren la llengua pròpia com a principal i una segona del mateix estat suís (Alemany, Italià, Francès o Romanx).  Vaja, el que aquí s'ha anat fent fins ara: Català i Castellà. Potser la seva interpretació és que s'aprengui el castellà com a llengua principal i els respectius "dialectes" o llengües de segona com el Mallorquín, el Menorquín, el Ibizenco o el Formenterense segons Bauzá. Una forma més de presentar un interès fals per la llengua, fer esmena de la importància d'això que en diuen libertad de elección de la lengua i ja de pas dóna una oportunitat als polítics per pegar-se un viatget de 2 dies al país dels Alps.
  4. "Bauzá no retalla els 1'7 milions dels reis perquè és un "orgull" tenir-los" Ara ja començ a tenir sa boca calenta i és quan me surten amb el Borbón i històries de magnituds safariístiques! Però quin criteri és aquest? sabeu quant són 1'7 milions d'euros? Potser si vos dic 282 milions i mig de pesetes vos sonarà menys a xino? i tot per mantenir un tio que ve a passar les vacances aquí (perquè durant la resta de l'anys s'ho curra de collons entre safaris, viatges en iot, setmanes d'esquí als Alps...) i encara li hem de torcar es cul a aquest bergant? ...i mentrestant la resta de mortals hem de fer llista d'espera de 200 anys a la seguretat social? M'encanta pensar en la frase "todos los españoles són iguales", de veritat!
  5. "Madrid culpa les autonomies dels dubtes sobre l'economia espanyola" Clar que si senyor Montoro, eliminar les autonomies seria lo seu. I ja de pas tornem al model d'una grande y libre. ...no serà que l'economia espanyola trontolla per les peripècies dels últims 15 anys, el frau i la mala administració, o per la meravellosa política econòmica que està implantant el govern espanyol?
  6. "Zapatero va gastar 107.000 milions de més" Entre 2008 i 2011 aquests doblers s'invertiren a Espanya. El mateix any començava la crisi econòmica a EEUU, i el 2009 tots ja n'anavem ben servits.  Tot i així les extra-despeses de Zapatero serviren per què? ...per disparar el dèficit. Veu senyor Montoro, la culpa no és tota de les autonomies.
  7. "El 20% de l'energia serà renovable el 2020" ...no em faceu riure! Espanya en tota la seva història no ha estat puntera en producció energètica, és més sempre ha hagut de dependre de l'estranger comprant energia a països com França. La seva font energètica principal es basa sobre els combustibles fòssils i l'energia nuclear i actualment les renovables no signifiquen ni el 10% del total. Realment pensau de que en 8 anys es duplicarà aquest percentatge? i si el 90% ha de venir d'inversió privada podem començar a fer un crèdit per pagar l'energia de cara a 2020! Quants anys fa que en principi ha d'estar acabada la línia de TGV Madrid-Barcelona-París? ja anireu diguent.
Avui ja m'he esplaiat prou i a partir d'ara promet ser bon nin i no ser pus crític. Que avui en dia ser crític és com tenir banyetes de dimoni damunt el cap. Esper que realment hagueu pogut veure que el personal te uns collons com un temple, que se'ls trapitja cada dia que passa, de tan embalat que va pel món fent el que li plau i sense preocupacions de que qualsevol pugui ni desjectar les seves idees i accions. Jo vos deix amb la cançó de Sants collons (lletra) de Brams. Esper que vos faci profit. Salut i bons aliments!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I els vostres comentaris...?